El pilot de Moto 2 llança una plataforma de crowfunding amb l’objectiu de recaptar 170.000 euros i poder participar en la pròxim Mundial de motociclisme.


“Corre amb mi” és el lema que Dominique Aegerter ha escollit per a la seva campanya de recollida de diners. Pot semblar estrany que un pilot que corre en una categoria com la de Moto 2 llanci una campanya de crowfunding en la qual vol aconseguir uns 170.000 euros per finançar part de la temporada.

El director i propietari de Kiefer Racing, Stefan Kiefer, va morir el passat mes d’octubre durant el Gran Premi de Malàisia i des de llavors, el problema per aconseguir recursos econòmics ha anat en augment. L’equip ha confirmat que estarà en el pròxim campionat, però tan sols amb una moto, que la portarà precisament Dominique Aegerter.

Malgrat que sí que podran córrer, l’equip necessita més recursos per poder assegurar el desplaçament del staff als circuits, peces de recanvi per a casos d’accidents, proves al túnel del vent, logística per anar d’un circuit a un altre i per poder desenvolupar i mantenir un nivell d’acord amb la categoria.

És per això, que Aegerter s’ha llançat amb la campanya: “Suïssa té una tradició increïble en les carreres de motos i vull, amb l’ajuda dels fanàtics esportius suïssos, continuar amb aquesta història. Estic preparat per a donar-ho tot. El suport dels meus fans significa molt per a mi i em motiva encara més per millorar“, deia el pilot.

Les donacions tenen la seva recompensa ja que Aegerter es compromet a enviar un selfie als que aportin la quantitat més petita, que és de 20 francs i premis com la seva Honda Type R a qui mani la quantitat més elevada que és de 35.000 francs suïssos. També donarà altres regals com experiències VIP a Grans Premis, sessions d’entrenament o sopars amb el pilot i material tècnic del pilot. La plataforma estarà oberta 50 dies des del 24 de gener.