El Fórmula Catalunya de Karting 2017 començarà de forma oficial el proper diumenge 26 de març a les instal·lacions del Kartodrom Catalunya de Lliçà de Vall. La primera prova de la temporada es disputarà al traçat D, la configuració habitual, amb un total de cinc categories. El campionat donarà així el tret de sortida a una temporada amb un total de set curses, amb característiques diferents cada una d’elles.

Aquesta primera cursa servirà per descobrir els nous campions de la temporada. El vigent campió de la categoria Cadet, Juan Manuel Montes, estrenarà categoria donant el salt a la Júnior on caldrà veure la seva adaptació. Marc Pernia, campió de la categoria Junior, també donarà el salt a una nova categoria, en aquest cas a Sènior. Mentre que Jordi Plantada (Amateur+21), Marc Ribas (Sènior) i Ismael Rodríguez (Iame KZ) es mantindran en les categories de l’any anterior per intentar revalidar el títol.

L’acció a la pista començarà a partir de les 9:00 amb els entrenaments lliures, seguits de les sessions classificatòries per acabar la jornada amb dues mànigues per categoria.

L’entrada al circuit es completament gratuïta per al públic.

Horaris:

Press Release