Pietro Fittipaldi i Stephan Riener han fitxat per l’equip Koiranen GP per a la darrera ronda del campionat de l’Eurocup.


 

Pietro Fittipaldi campió de la Fórmula Renault 2.0 UK BARC ja es va canviar a l’equip fa unes setmanes competint per l’equip amb base a Montmeló en l’última ronda de la Fórmula Renault 2.0 ALPS i ara, farà la seva primera en el Eurocup juntament amb l’austríac Stephan Riener.

Riener no és un simple rookie de 19 anys, el pilot ja coneix el Fórmula Renault 2.0 després de participar en 15 curses a la Fórmula Renault 2.0 NEC i 6 a la Fórmula Renault 2.0 ALPS on va aconseguir un podi i una pole position en la ronda de Monza amb l’equip Cram Motorsport.

Juntament amb Riener i Fittipaldi competiran per l’equip els pilots titulars Nyck de Vries (campió de la Fórmula Renault 2.0 ALPS i Eurocup aquest 2014) i Ignazio “Tazio” D’Agosto (un pilot molt regular aquest any que ja vuitè en el campionat); a més a més el xinès Hong Li Ye seguirà com a Wild-Card en el cotxe número #17 que va deixar Nick Cassidy en deixar l’equip per competir a la Fórmula 3. Riener rodarà amb el monoplaça número #58 mentre que Fittpaldi ho farà amb el #62.

Declaracions:

Afa Heikkinen, Koiranen GP CEO:

“Riener i Fittipaldi competiran per primer cop a l’Eurocup aquesta setmana i la competivitat serà dura amb el campió de 2014, Nyck de Vries i d’altres Wild-Cards. La participació de Nyck De Vries en el passat cap de setmana de l’ALPS a Jerez, ajudarà a en Pietro i el Stephan a intentar igualar les seves marques. El nostre objectiu aquest cap de setmana és el Top10, i penso que ho podem aconseguir. Però la feina essencial serà per a el Stephan en adaptar-se al equip i al nostre cotxe.”