El pilot franco-argentí ha estat anunciat per Carlin com a pilot oficial aquest cap de setmana per disputar el Gran Premi de Nürburgring de F3.

L’escuderia britànica comptarà així amb fins a 5 pilots per arrabassar la primera plaça del campionat a Prema. Així el pilot de tan sols 18 anys compartirà box amb Lando Norris (líder del campionat), Jehan Daruvala (5è), Ferdinand Habsburg (7è) i Ameya Vaidyanathan.

Aquest moviment s’efectua mirant a una possible entrada de Sacha amb Carlin en aquest campionat. Un oportunitat única en aquest cap de setmana en què la competició coincideix amb el calendari de DTM.

El jove pilot va declarar:
“Serà el meu primer cap de setmana de carreres amb el cotxe així que serà una experiència molt instructiva per a mi. Estic feliç de córrer per Carlin, hem vist el ràpids que poden ser aquest any. Estic desitjant que arribi. Serà un bon cap de setmana per a progressar i aprendre sobre el cotxe. ”
Trevor Carlin va afegir:
“Estem encantats de tenir a Sacha amb l’equip a Alemanya aquest cap de setmana. Aquesta tenint una temporada impressionant a la FR2.0 Eurocup i aquesta cursa serà una gran corba d’aprenentatge per al, no té res a demostrar. Estarem contents si se sent que ha progressat i gaudit de l’experiència.

Recordem que Sacha Fenestraz actualment competeix a l’Eurocup Formula Renault 2.0 on ha aconseguit 4 victòries i està situat al capdavant de la classificació amb 27 punts d’avantatge a falta de 6 carreres.