El equip patrocinat per FormulaRapida.net, el Team La Vinya ha aconseguit acabar la XXXVIII edició de les 24 Hores Internacionals en Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes, en posició de podi dins la categoria Vall del Tenes, després d’una remuntada èpica.

Després de realitzar una bona sortida amb Sergi Gual a bord de la màquina número 37, a la primera volta el Team La Vinya veien com el latiguillo del freno de davant es trencava, fet que els va deixar 30 minuts aturats i quedant-se a la última posició al completar-se la primera hora de cursa.

A partir d’aquí, remuntada èpica per part de l’equip de Lliçà d’Amunt que aconsegueix desafiar al Team Duran per la primera posició de la categoria Vall Del Tenes. En mans d’Aleix Garriga l’equip seria el més ràpid en pista en les últimes hores de la cursa.

Però a falta de 45 minuts per la conclusió d’aquesta, el fre del darrere es trenca i això els fa baixar fins la tercera posició de la categoria Vall del Tenes i en dissetena posició general amb 451 voltes, a només 35 dels vencedors de la cursa.

Un nou podi per el Team La Vinya a les 24 hores de la Vall del Tenes en la seva segona edició. Després d’aquesta remuntada de 2017, ja tenim ganes que arribi l’edició del 2018 per veure de que són capaços en Marc Tobella, Aleix Garriga, Sergi Gual, Albert Vidal i l’Eric Ibañez.

Des de FormulaRapida.net volem felicitar a tots els components de l’equip per al gran treball realitzat de nou, i us animem a seguir així ja que sou un equip amb molt de talent.