Sacha Fenestraz ha aconseguit la victòria en la segona cursa del cap de setmana de la Formula Renault 2.0 Eurocup en el circuit de Nürburgring, Alemanya. El pilot de Kaufmann ha vençut en una cursa passada per aigua on els rookies Ticktum i Ye completen el podi.

La cursa s’ha iniciat sota el cotxe de seguretat degut a la pluja. Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing) sortia primer quan a la quarta volta apareixia la bandera verda. El pilot franco-argentí mantenia la primera posició, al darrere Max Defourny (R-ace GP) aconseguia superar al seu company Robert Shwartzman (R-ace GP) mentre Neil Verhagen (MP Motorsport) es sortia de pista.

El cotxe de seguretat però no tardava en tornar a la pista per culpa d’un accident al primer revolt entre Alexander Vartanyan (JD Motorsport) i Henrique Chaves (AVF) quan lluitaven per la novena posició, a més a més Max Defourny patia una virolla.

Amb el cotxe de seguretat en pista, Fenestraz liderava per davant de Dan Ticktum (Arden Motorsport) i Yifei Ye (Josef Kaufmann Racing), els seguien Shwartzman, Will Palmer (R-ace GP), Gabriel Aubry (Tech 1 Racing), Max Fewtrell (Tech 1 Racing), Thomas Randle (AVF), Defourny i Alex Peroni (Fortec Motorsports).

A la vuitena volta el safety car abandonava la pista. Ticktum atacava a Fenestraz sense èxit mentre Shwartzman superava a Ye per la segona posició. Aubry superava a Palmer per la cinquena posició i Defourny feia el mateix amb Randle per la vuitena.

Els pilots entraven en la última volta en que Peroni perdia la desena posició amb Luis Leeds (Josef Kaufmann Racing) i Shwartzman cometia un error que el feia baixar fins la vuitena posició.

Finalment segona victòria de la temporada per Sacha Fenestraz que el permet passar a la segona posició en el campionat de pilots situant-se a 6 punts de Shwartzman. Per darrere, Palmer baixa a la tercera posició a 10 punts del seu company d’equip. Defourny és quart a 67 punts.