Giuliano Alesi ha emocionat el seu pare, Jean Alesi, amb la seva primera victòria a la GP3 després d’un començament difícil a la categoria la temporada passada. El pilot francès ha dominat la cursa per davant de Jack Aitken i Niko Kari.

Boccolacci era la primera baixa de la cursa quan ni tan sols havia arrencat. A la sortida, Alesi mantenia la primera posició, però era Aitken qui sorprenia passant de la 4a a la 2a. Maini es quedava 3r per davant de Kari, Russell, Hubert, Lorandi, Jörg, Pulcini i Siebert. Un toc entre Falchero i Schothorst a la volta 4 provocava la sortida del cotxe de seguretat.

Alesi realitzava una bona ressortida en la qual Aitken no se li podia apropar. Russell es col·locava 4t després d’avançar Maini, mentre Lorandi tocava Hubert en intentar treure-li la 6a posició, enviant al francès a la 9a posició. Els comissaris sancionaven a Fukuzumi, que rodava 13è, amb 10 segonds per avançar durant el Safety Car. A 5 voltes pel final, Pulcini se sortia lleugerament per la grava en intentar avançar Ferrucci per la 9a posició i perdia vàries posicions.

Els 4 primers pilots arribaven enganxats a l’última volta, però finalment cap d’ells era capaç d’avançar-se i Alesi s’emportava la victòria. Aitken i Kari tancaven el podi, mentre Russell es quedava a les portes. Maini, Lorandi, Jörg i Hubert completaven la zona de punts.