Nicholas Latifi ha dominat de principi a fi la segona cursa de la F2 a Silverstone. Els pilots de Russian Time, Luca Ghiotto i Artem Markelov, han completat el podi.

Latifi mantenia la primera posició a la sortida, mentre que el seu company Rowland pujava a la 3a des de la 6a. No obstant, l’anglès realitzaca una maniobra defensiva molt afressiva sobre King que acabava amb la retirada d’aquest i una investigació en curs. Això deixava Ghiotto 2n per davant de Rowland, Markelov, Canamasas, Leclerc, Nato, Gelael, Matsushita i Albon. De Vries passava de l’última posició de la graella a la 11a.

Rowland no era penalitzat pel seu incident amb King, peroò sí que rebia una sanció de 5 segons per forçar a Markelov fora de la pista a la primera volta. De Vries es ficava al top 10 després d’avançar Albon i apuntava als punts amb mitja cursa per disputar-se. Leclerc es treia a Canamasas després de varies voltes intentant-ho i ja era 5è.

A 5 voltes pel final, Latifi rodava còmodament per davant de Ghiotto, que tenia enganxats a Rowland, Markelov i Leclerc. Tot semblava estar estable fins que Boschung tenia un accident que obligava a treure el cotxe de seguretat a dues voltes pel final. Rowland, que rodava 3r, decidia ralentitzar el grup per evitar caure moltes posicions per la seva sanció. Aquesta acció no agradava als comissaris, que han decidit investigar la ressortida. Markelov aconseguia avançar Rowland, mentre Canamasas sorprenia a Leclerc als últims revolts. Rowland creuava la meta 4t, però baixava fins la 10a posició.

Latifi aconseguia així la seva primera victòria a la categoria per davant de Ghiotto i Markelov. Canamasas, Leclerc, Nato, De Vries i Matsushita completaven les posicions de punts.