Eric Granado s’ha fet amb la victòria a la segona cursa celebrada a València. Després de la caiguda de Garzó, el brasiler ha pilotat sense pressió i fent una bona gestió de la cursa. Ricky Cardús ha acabat segon, per davant de Steven Odendaal.


La cursa va començar amb Granado defensant la primera posició. Garzó intentava tapar el forat a Tulovik, el qual s’havia col·locat tercer després que Cardús perdés diverses posicions en la sortida. El primer abandonament de la carrera va arribar a la segona volta, quan Perolari va patir una caiguda i va haver de retirar-se.

Mentrestant, Garzó va avançar a Granado i Odendaal s’havia col·locat quart, a rebuf de Tulovik. No obstant això, una volta més tard tornava a ser el brasiler qui liderava la carrera per davant d’Héctor Garzó.

Però en la volta 5, Garzó va patir una caiguda en el revolt 5 i, uns segons més tard, eren Sanchis i Tulovik els que queien. Per tant, Granado es quedava rodant com a líder en solitari amb Odendaal en segona posició i Ricky Cardús en tercer lloc.

En la volta 9, Cardús va aprofitar l’interior del revolt 1 per a colar-se en la segona posició i deixar a Odendaal en tercer lloc. Un parell de voltes més tard, Direcció de Cursa anunciava que Cardelús seria sancionat amb 5 segons afegits al final per excedir els límits de la pista.

A 5 voltes per al final de la cursa, la diferència entre Granado i Cardús era de gairebé 5 segons. Així i tot, els tres primers podien anar amb relativa tranquil·litat, ja que entre Odendaal i Fuligni ja hi havia una diferència que superava els 10 segons. Ono, Roberts, Ekky, Cardelús, Gutiérrez i Uribe tancaven al top10.

Amb només 3 voltes per arribar al final, Roberts es va alçar fins a la quarta plaça, on va intentar defensar-se d’Ono i Fuligni.

Al final, Granado es va fer amb una altra victòria més a València, completant un cap de setmana esplèndid fent un ple de victòries. Ricky Cardús va arribar en segona posició i tercer va ser Odendaal, que va aconseguir el seu primer podi en aquesta temporada.

Joe Roberts va acabar en una molt bona quarta plaça, seguit d’Ono, Ekky, Fuligni, Cardelús, Gutiérrez i Uribe.