Nyck de Vries ho ha fet pole, victòria, volta ràpida i campionat, fent que aquest any sigui el millor pel neerlandès que juntament amb l’Eurocup ara fa un mes va guanyar la Alps. Acompanyen al podi del campió Aurélien Panis i Egor Orudzhev que han tingut una renyida lluita. 


 

Encara que Nyck De Vries dominés a plaer, la cursa ha estat molt apretada per la resta de posicions.

 

Tot ha començat en una sortida accidentada, De Vries ha mantingut el lloc de la sortida seguit per Panis, Orudzhev, D’Agosto i Albon. Però al darrere Jules Gounon es saltava la xicana, tornant amb violència a la pista impactant contra Martin Rump i aquest contra Ryan Tveter que veia com el seu cotxe sortia volant i patia una lesió. El Nord-americà se’l han hagut d’endur d’ugrència al Hospital de Toulon. Per això els comissaris s’han vist obligats a mostrar les banderes vermelles i aturar la cursa quan De Vries ja s’havia fet amb una distància en el liderat.

 

La cursa s’ha reordena,t després d’una pausa, amb el cotxe de seguretat a pista. Un cop el cotxe de seguretat entrava, ningú podia esperar l’afarrisada lluita entre els pilots al darrere, a part de Nyck de Vries qui aconseguiria la victòria i el campionat fàcilment en veure com Dennis Olsen havia d’abandonar la cursa per problemes tècnics.

 

Però el home de la remuntada ha estat Steijn Schothorst que al començar la segona sortida, era dotzè, el holandès ha fet una remuntada sense pressedents, superant a Albon,  Pizzitola, Malja i Jörg; aconseguint una impressionant cinquena posició.

 

Kevin Jörg ha estat sisè després de superar a Alexander Albon qui ha fet tap i ha acabat treztè. Gustav Malja ha acabat setè seguit per Andrea Pizzitola, Anthonie Hubert i Matt Parry.