El actual líder del campionat, dominador absolut i guanyador de totes les curses de la temporada, Nyck de Vries (Koiranen GP) ha estat el més ràpid durant la segona sessió d’entrenaments lliures de la Fórmula Renault 2.0 ALPS al circuit del Red Bull Ring, aconseguint així el temps més ràpid de la jornada.

 

Segona sessió amb el inicial domini de Matevos Isaakyan (JD Motorsport)tot i que després el convidat, Ignazio D’Agosto (Koiranen GP) ha mostrat ser molt competitiu aquí –va guanyar una cursa al Eurocup el 2013- i ha desencadenat varies voltes ràpides consecutives, essent juntament amb el seu company d’equip Nyck de Vries (Koiranen GP) el dominador de la sessió.

Però a falta de 10 minuts pel final Dario Capitanio desbancava als dos Koiranen GP. Dos minuts després ho feia Gachet (Arta Engineering). Però Alessio Rovera (Cram Motorosport)qui ja ha destacat aquest matí, aconseguia el millor temps a falta de 4 minuts pel final. Però de Vries es treia un as de la màniga i aconseguia superar el registre del italià en tan sols 25 mil·lèsimes i fer-se finalment amb el millor temps de la segona i última sessió d’entrenaments lliures de la Fórmula Renault 2.0 ALPS.

Resultats Top 10: De Vries, Rovera, Gachet, Russell, Capitanio, Leclerc, Allen, D’Agosto, De Sadeleer, Gonfiantini.