Marco Mattiaci es va mostrar ahir clar i català quan li van preguntar sobre el rumor que circula pel pàdoc sobre una possible incorporació d’Adrian Newey a Ferrari, durant la roda de premsa dels caps d’equip ahir dijous.

Mattiacci que debutava en una situació com aquesta va parlar just quan tocava, fent una bona feina i demostrant tenir el control i defensar-se bé dels atacs de la premsa. La pregunta inicial per part de la FIA va ser:

En primer lloc li van preguntar si tenia una visió de com hauria de ser Ferrari amb ell, ell va dir que definitivament no, i va afegir: “Segurament tenim una imatge, una imatge molt precisa dels problemes que hem patit fins ara. Sabem que necessitem millorar contínuament cada cursa i aquesta és la manera en què estem treballant.”

Pregunta fàcil per a Mattiacci aquesta última, però arribava el torn de la premsa, primer li van preguntar la seva opinió sobre els 4.5 segons de distància respecte la pole position de Barcelona. El cap de Ferrari va defensar-se preguntant-se si això era bo per l’audiència però va concloure “s’han de reduir els costos per tal d’oferir un millor producte a la Fórmula 1. Tot i així, és una tasca molt difícil.”.

Ara si que arribava la pregunta del milió, concretament va ser aquesta: Has convidat a Adrian Newey per treballar a Ferrari?, la resposta va ésser clara i contundent: “Què si he convidat Adrian Newey per treballar a Ferrari? No.”

També va dir que es sentia confiat per millorar en cada cursa i fer de Ferrari un cotxe més competitiu: “Tenim dos grans pilots i l’equip està realment, treballant en reduir la distància [amb Mercedes]”