Antoine Hubert s’ha adjudicat la primera cursa de la ronda final a Jerez després de defensar-se dels atacs de Jack Aitken i Ben Barnicoat durant tota la cursa. El campionat s’iguala al màxim a falta de només la cursa de demà.


Anthoine Hubert s’ha emportat el gat a l’aigua en aquesta primera mànega a Jerez. Hubert va mantenir la pole a la sortida per davant de Jack Aitken i Ben Barnicoat, que superava a Romanov per la tercera posició. El rus va anar perdent més posicions, i és que una volta després es veia superat també pel líder del campionat, Jake Hughes.

Darrere Vivacqua i Issakyan feien una gran sortida ficant-se dins dels punts. No obstant això, el pilot rus patia un toc amb Hugo de Sadeeler que obligava a parar a tots dos. També en aquest inici de cursa havia de parar el cotxe Daniele Cazzaniga.

Vivacqua va anar avançant fins al vuitè lloc després de superar a Gachet, i enganxant-se a Daruvala i Kodric. Per darrere, Stefan Riener, aspirant al títol, remuntava fins a l’onzè lloc, insuficient per mantenir vives les seves opcions de victòria en el dia de demà.

Així doncs, la cursa acabava amb Hubert al capdavant, seguit d’Aitken i Barnicoat. El líder del campionat, Hughes, acabava quart salvant la situació. La resta de posicions de punts eren per Vasily Romanov, Jehan Daruvala, Martin Kodric, Thiago Vivacqua, Simon Gachet i Max Defourny.

Demà es disputarà l’última classificació i cursa de la temporada, en la qual es decidirà el campió de la Fórmula Renault 2.0 Alps. Per ara, Hughes parteix amb cinc punts d’avantatge sobre Aitken, els dos únics pilots que aspiren al triomf, i que s’ho jugaran tot per aconseguir ser campions. Isaakyan i Riener, amb les seves males actuacions avui, es queden sense opció matemàtica d’aconseguir el campionat, pel que serà cosa de dos, i demà sortirem de dubtes sobre qui es corona campió.