Jack Aitken, després d’una gran remuntada des de la desena fins la tercera posició, és el nuevo campió de la Fórmula Renault 2015 2.0 Alps. Barnicoat i Hubert han completat el podi. El sub-campió, Jake Hughes, ha remuntat des de la dinovena fins la novena posició, però Aitken li ha près el campionat per 5 punts.

La cursa d’avui ha estat una descripció de les grans habilitats de pilotatge dels conductors de Koiranen GP, ??Jack Aitken i Jake Hughes qui després d’una mala qualificació, han hagut de fer diversos avançaments per lluitar pel títol.

Martin Kodric va fer un bon començament des de la pole, es van mantenir les primeres posicions, alhora que Barnicoat i Hubert van aconseguir desplaçar a Isaakyan a la quarta posició. Darrere dels líders de la cursa, Jack Aitken que va començar des de la desena posició va pujar fins al vuitè lloc, mentre Jake Hughes va passar de dinovè a setzè. En aquest moment era Aitken qui seria el campió provisional.

Aitken i Hughes van continuar amb la seva remuntada. Jack va superar Gachet per col·locar-se en el setè lloc, i Hughes va fer el mateix pel quinzè lloc amb Vasily Romanov, qui va perdre més posicions en les properes voltes. Llavors Jake va superar Matteo Ferrer per posar-se catorzè.

A la meitat de la cursa, Isaakyan va superar a Hubert per la tercera posició, i Aitken va fer el mateix amb Vivacqua, que convertia a Jack en campió provisional.

Amb 11 minuts per al final, Hughes va passar Hugo De Sadeleer per aconseguir el tretzè lloc. Mentrestant, un error de Isaakyan li va fer baixar al dotzè lloc que ha ajudat a Hughes per avançar al onzè lloc després de superar a James Allen, però Jack Aitken va passar del sisè al quart lloc després d’un avançament sobre Defourny i l’error del Isaakyan. Això ho fa encara més campió, obligant a Hughes per acabar en sisè lloc, una acció difícil per als britànics amb només 5 minuts per al final.

Hughes va passar ràpidament els russos Nikita Troitskiy i Alexey Korneev per obtenir el novè lloc amb 2 minuts per acabar.

Així doncs, Jack Aitken guanya el campionat de la Fórmula Renault 2.0 Alps 2015 gràcies al seu tercer lloc final. Anava a ser una primera victòria per Martin Kodric, però una penalització de 10 segons va fer a Ben Barnicoat el guanyador de la cursa. El segon lloc ha anat per al guanyador de la cursa d’ahir, Anthoine Hubert i Aitken completa el podi.

El quart lloc ha anat per Kodric, cinquè lloc per a Max Defourny, seguit per Thiago Vivacqua, Simon Gachet, Jehan Daruvala, Jake Hughes i Nikita Troitskiy.

TOP10 dels conductors elegibles per guanyar punts: 1 Aitken 2 Vivacqua 3 Hughes 4 Isaakyan 5 Allen 6 Riener 7 Pronenko 8 Fischer 9 Baptista 10 Cazzaniga