Jack Aitken ha estat el més ràpid en els entrenaments lliures de Jerez, on es disputa el desenllaç de la Fórmula Renault Alps 2.0. Barnicoat i Isaakyan han estat la major competència del pilot de Koiranen GP.


Jack Aitken es postula com el clar candidat a la pole i a la victòria en aquest cap de setmana a Jerez, darrera ronda de la temporada, en la qual es decidirà el campió. Aitken va liderar la primera sessió amb el millor temps del dia, ja que en la segona tanda de lliures els temps no es van arribar a millorar.

En aquesta segona sessió va marcar el millor temps Ben Barnicoat, que va acabar tercer en la general del dia després d’un bon temps en la primera pràctica. Entre mig es va colar Matevos Isaakyan, que es va quedar a tan sols 23 mil·lèsimes del temps d’Aitken.

El líder del campionat, Jake Hughes, va acabar en sisena posició de la general de divendres a quatre dècimes del seu principal oponent pel títol, Aitken, que recordem que està només a dotze punts del anglo-coreà.

La resta de posicions del Top 10 les van completar Martin Kodric en quart lloc, seguit de Anthoine Hubert, Jake Hughes, Thiago Vivacqua, Stefan Riener, Matteo Ferrer i Amaury Richard.

Demà se celebrarà la classificació i la primera cursa del cap de setmana a Jerez.