Durant el matí d’avui dilluns, l’equip Sauber F1 Team, ha confirmat a la seva pàgina oficial l’arribada de Pascal Wehrlein per competir amb l’equip suís aquest 2017, juntament amb Marcus Ericsson.

Pascal, que forma part de l’escola de joves pilots de Mercedes, no hauria convençut del tot per ocupar el seient de Nico Rosberg en aquesta escuderia, tot i ser lloat pel mateix Toto Wolff, i per altres personalitats tant internes com externes a l’equip britànic. L’actual campió del Món volia al seu compatriota com a substitut.

El jove Wehrlein, de tan sols 22 anys, va començar en el kàrting, el 2012 va quedar segon a la Formula 3 Europea amb un triomf i deu podis. El 2013 va competir al DTM amb Mercedes a l’equip Mücke, acabant en vint-i-dosè lloc en la classificació de pilots, el alemany aconseguiria el títol el 2015 essent el més jove en aconseguir-lo. El 2015 va arribar el seu salt a la Fórmula 1, com a pilot de proves de Mercedes i al febrer de 2016 va ser confirmat com a pilot de Manor Racing.

Declaracions

Monisha Kaltenbron, Team Manager:

“Estem molt contents de confirmar a Pascal Wehrlein com el nostre segon pilot de cara al campionat de 2017. L’any passat va demostrar un gran potencial, puntuant al Gran premi d’Àustria i volem donar-li l’oportunitat de créixer i d’aprendre més en la categoria reina de l’automobilisme”

Pascal Wehrlein, segon pilot de Sauber F1 Team:

“Estic encantat de poder córrer per Sauber. És un nou repte en un nou equip, estic emocionat i amb ganes per afrontar aquesta nova aventura. El nostre objectiu és ser regulars i sumar punts. Dono gràcies a Sauber per confiar en mi i a Mercedes pel suport “