Zachary Claman deMelo competirà per l’equip Juncos Racing per a la temporada 2016 de la Indy Lights. El canadenc s’uneix al confirmat Kyle Kaiser.


L’equip campió de la Indy Lights està preparant-se per convertir el 2016 en un altre any d’èxits, després de debutar i guanyar el campionat amb el rookie Spencer Pigot.

Després de confirmar fa unes setmanes al pilot nord-americà Kyle Kaiser, que seguirà a la categoria per segon any, recentment Juncos va fer oficial la incorporació del canadenc, Zachary Claman deMelo.

El pilot de Montreal ha trobat a Juncos un molt bon ambient, sumat al seu bon rendiment durant els test de post-temporada, fa pensar que Zach podria ser la sorpresa i el líder del equip Juncos l’any que ve.

Recordar que DeMelo, ha fet el seu debut als monoplaces aquest any després d’un exitós pas per als campionats canadencs de karting. Aquest 2015 ha debutat a Europa a la MSV F3 Cup on va guanyar totes les curses que va disputar com a convidat, a més de fer 9 curses amb Fortec Motorsports a les tres competicions de la Formula Renault 2.0.

El canadenc en el seu pas a Europa ha destacat per la seva agressivitat, però també per els seus múltiples errors de debutant, si el 2016 aconsegueix evitar-los, Zachary Claman De Melo pot ser la revelació de la temporada.