RC Enerson i Ethan Ringel competiran la temporada 2016 de la Indy Lights Series amb Schmidt Peterson Motorsports.

RC Enerson i Ethan Ringel han estat els dos primers confirmats per part de l’equip de Sam Schmidt a la Indy Lights. Ambdós pilots continuen a la categoria després d’un any de debut a la categoria trampolí a la IndyCar.

Els dos americans s’asseguren un bon cotxe per l’any que ve ja que l’equip Schmidt Peterson Motorsports ha rebut en els últims mesos un gran interès per part de pilots de GP2 i GP3 que estarien lluitant per al tercer cotxe del equip, juntament amb el campió de la Pro Mazda, Santiago Urrutia.

RC Enerson ara per ara sembla ser el líder del equip per al any que ve. El pilot de Florida en el seu debut a la Indy Lights aquest 2015, va aconseguir un merescut quart lloc en el campionat, demostrant un bon ritme competitiu, sumat als 5 podis, una pole position i una victòria que va aconseguir.

Pel que fa a Ethan Ringel –que també va debutar l’any passat a la categoria, no s’ha mostrat mai tant regular, és més ha patit molts problemes amb el cotxe que, sumat a la falta de ritme del americà, no fa pensar pas en veure’l al capdavant d’una Indy Lights que es presenta molt competitiva per al 2016 gràcies al èxit del nou cotxe.

Serà candidat al títol com sempre algun pilot del equip SPM, RC Enerson és el més indicat de moment, però haurà de fer front a Kyle Kaiser, Ed Jones i Zach Claman deMelo, pilots que apunten maneres per la lluita pel títol.