Després de 5 mesos de la mort de Jules Bianchi, el seu pare Philippe vol crear una fundació en memòria del jove Jules per ajudar econòmicament a joves pilots.


Philippe Bianchi va tenir aquesta idea el passat Setembre, i va expressar el seu desig de fer-ho possible en una entrevista a la revista francesa Auto Hebdo.

“Estic creant la fundació Jules Bianchi a Mònaco amb el suport del Princep Albert, qui també està molt afectat per aquest tràgic accident.”

La fundació crearà un fons amb l’exposició d’objectes personals, a més de la creació de la marca de productes JB17, que servirà per finançar als joves pilots que comencen la seva trajectòria al món del motor.

“Si volem tenir un nou Prost, Senna, Schumacher o altres, aquesta és l’única bona solució. Molts nois no tenen la oportunitat per culpa de falta de diners.”

El pare del ex-pilot junior de Ferrari el que vol al cap i a la fi, és fer per als altres el que Jules ha fet, per això ha mostrat el seu interès cap a Charles Leclerc, amic del desaparegut Jules.

La fundació buscarà joves promeses dins del món del karting, a partir de la creació d’un xassís propi.