Christian Muñoz fa un pas més a la seva curta trajectòria esportiva i ascendeix a la Formula Renault 2.0 Eurocup. El pilot colombià ha fitxat per AVF per completar el seu primer any complet a la categoria.

Muñoz ve de quedar sisè a la Formula 4 francesa amb un solitari podi a la cursa de Monza. Abans d’això, va centrar tota la seva carrera al kàrting als Estats Units.

Després de disputar les proves de final de la temporada passada amb R-ace GP, el colombià va optar per canviar de destinació i fitxar per l’AVF. Amb això, dóna el pas a una categoria molt més competitiva a la qual compartirà equip amb els ja confirmats Xavier Lloveras i Axel Matus.

“Després de la meva última temporada a F4, crec que la Formula Renault és el pas natural a la carrera d’un pilot. Serà un any difícil, però treballarem molt amb l’equip per estar sempre a dalt. El proper esdeveniment és un test de pretemporada en un parell de setmanes, així que anem a veure com va i després establir un objectiu per a tota la temporada”, va comentar el colombià en declaracions recollides pel portal Formula Scout.

D’altra banda, el propietari de l’equip, Adrián Vallés, es va mostrar optimista amb la incorporació de Muñoz a les seves files. “Amb l’arribada d’en Christian, el nostre ‘roster’ està creixent a tres pilots a temps complet per a la Formula Renault 2.0 Eurocup de 2018, després de la incorporació d’en Xavier i l’Axel en els últims mesos. Tenim molta feina per endavant, ja que ens estem preparant per als test col·lectius de pretemporada i després per una altra temporada desafiant. Esperem confirmar el gran potencial demostrat a les últimes temporades”, ha conclòs.

La temporada de la Formula Renault 2.0 Eurocup començarà el proper cap de setmana del 13 al 15 d’abril al circuit francès de Paul Ricard.