“Només ho hem ajornat un any” ha dit Dutton. “No és que no anem a entrar, sinó que no ho farem aquest 2018 perquè els nostres pilots no volen còrrer a Europa degut als compromisos que ja tener aquest any a Estats Units”. Pel que fa al rendiment Dutton ha posat en dubte si l’equip està preparat per competir ara en F2 i ha advertit que “ens agradaria competir en la categoria per ser molt forts”. Aquest seria un altre motiu pel qual haurien posposat la seva entrada a la F2.

Sobre si l’equip havia estat a punt de firmar amb algun pilot, Dutton va respondre: “Sí… Vam estar a punt de firmar amb dos molt bons pilots però finalment no es va fer, ja que no estàvem preparats. Dutton segueix dient: “Teníem molts dubtes sobre si acabaríem tenint-ho tot a punt, ja havíem contractat alguns enginyers de la categoria, els quals finalment ens van donar una mica més de temps per fer-ho millor l’any següent. Ja estem treballant per la temporada que ve”.

Tot i posposar la seva entrada a la F2, Fortec continuarà competint a la Formula Renault 2.0 Eurocup, Euroformula Open, BRDC Formula 3 britànica i la Formula 4 britànica aquesta temporada. Dutton va reconèixer que s’estaven plantejant utilitzar els cotxes de la ja desapareguda Formula V8 3.5 per fer un programa de tests. “Potser utilitzem els cotxes per preparar la nostra entrada a la F2 el 2019″.

Per aquesta temporada, la F2 comptarà amb 10 equips en la seva graella després d’aquesta decisió final de Fortec. Finalment, l’equip campió Russian Time continuarà tot i no ser en la primera llista que es va publicar i, per contra, Racing Enginering deixa la categoria per anar a competir a les European Le Mans Series.