Viu ha dominat la cinquena visita del FIM CEV Repsol al Circuit de Le Mans aconseguint la seva segona “pole” i el seu primer triomf en el Mundial Junior de Moto3.

La quarta cursa del Mundial Junior de Moto3 ha conclòs amb victòria per a Aleix Viu, autor del millor temps d’entrenaments, després de creuar la línia de meta en solitari amb més de dos segons d’avantatge sobre els seus perseguidors.

Raúl Fernández i Ai Ogura, segon i tercer respectivament, han completat el podi. Amb aquest resultat, el pilot madrileny augmenta a 20 punts el seu avantatge al capdavant de la general del campionat.

La propera prova del campionat tindrà lloc dins de tres setmanes, el 10 de juny, al Circuit de Barcelona-Catalunya, on tornaran a competir les tres categories: el Mundial Junior de Moto3 i el Campionat Europeu de Moto2, amb dues sessions, i la European Talent Cup, amb una única cursa.

Aleix Viu – guanyador de la cursa de Moto3

El principi de la cursa ha estat bastant complicada, ja que hi havia molts pilots rodant junts. Cap a la meitat, he intentat augmentar el ritme per fer el grup més petit, però no esperava poder escapar-me solament, ja que Raúl [Fernández] i Ogura estaven molt forts. Ha estat difícil mantenir el ritme i la concentració rodant en solitari tantes voltes. Al final, he pogut aconseguir la meva primera victòria en aquest campionat i estic molt content”.

RESULTAT

1. Aleix Viu / Honda / 29:31.913
2. Raúl Fernández / KTM/ +1.667
3. Ai Ogura/ Honda / +2.248
4. Somkiat Chantra/ Honda / +2.408
5. Yuki Kunii/ Honda / +3.743

Moto3 – Classificació general

1. Raúl Fernández / KTM / 78 punts
2. Manuel Pagliani / Honda / 58 punts
3. Aleix Viu / Honda / 49 punts
4. Yuki Kunii / Honda / 48 punts
5. Somkiat Chantra / Honda / 41 punts