La graella de la Cursa 1 d’Aleví estava formada per Oleksandr Bondarev, qui sortia des de la pole position, segon era el pilot de MarlonKart, Jan Peral, tercer Aleix Soriano, quart Edward Robinson i cinquè Alberto Hurtado, els dos de Kids To Win.

Kartòdrom Lucas Guerrero – Després d’una sortida sense incidents a la part davantera -encara que sí amb alguns tocs per darrere- Bondarev conservava la primera posició i s’escapava juntament amb Soriano i Hurtado. Quart era Fluxá i Sánchez cinquè.

A la primera volta Soriano superava Bondarev i els dos començaven a escapar-se. Mentrestant, Hurtado es quedava una mica enrere. A la volta 3, Bondarev recuperava la primera posició, Soriano el seguia molt de prop des de la segona posició. Mentrestant, a un segon de distància, Fluxá i Sánchez superaven Hurtado, caient aquest fins a la cinquena posició, amb un ritme una mica inferior al dels seus competidors del grup capdavanter.

Just després era Hurtado qui li tornava l’avançament a Sánchez per ser quart, i això ho aprofitava Fluxà per aconseguir certa distància i consolidar la seva tercera posició en la cursa.

Arribant a l’equador de la cursa, quedava molt clar que Bondarev i Soriano eren més ràpids que els seus perseguidors, ja que Fluxá no aconseguia arribar-hi i era atrapat una altra vegada per Hurtado i Sánchez.

A la volta 6, tant Soriano com Sánchez, estaven molt a prop dels seus objectius, que eren Bondarev i Fluxà respectivament. I precisament era Sánchez el primer a moure peça, superant a Fluxà i col·locant-se tercer a la classificació.

Però poc li duraria la posició a Sánchez, ja que el petit de Praga, Fluxá, recuperava la tercera posició superant-lo netament. Per darrere, Hurtado era atrapat pel grup de darrere i queia fins a la setena posició.

Amb tan sols 3 voltes per davant, Bondarev aconseguia obrir un petit gap sobre Soriano. Però en la següent volta, Soriano recuperava aquesta distància i superava a Bondarev a la xicane -última corba del kartòdrom-.

Instants després, Bondarev recuperava la posició col·locant-se en paral·lel a l’entrada de meta, a una volta pel final. Per darrere, la lluita per la quarta posició implicava fins a sis pilots.

L’última volta va ser un espectacle digne de veure, Bondarev i Soriano es passaven i repassaven arribant a rodar en paral·lel en gairebé tots els revolts. En l’arribada a la xicane, Bondarev aconseguia romandre a l’interior, impedint qualsevol opció a Soriano d’avançar-lo.

Oleksandr Bondarev guanyava la Cursa 1 d’Aleví, seguit per Aleix Soriano, que era segon. Tercer era Lucas Fluxá, quart Hugo Sànchez i cinquè Jan Peral, qui sortia segon.