La temporada va començar i, al revolt 3, Will Power es va tocar lleugerament amb Robert Wickens i va colpejar el mur. Més endavant, hi va haver un altre toc entre Zach Veach i Tony Kanaan. No obstant això, la groga no va sortir fins a la volta 3, quan Charlie Kimball va perdre el control del seu Ganassi en l’últim revolt i va acabar a l’herba.

En reprendre la carrera a la volta 6, Jordan King va passar per l’exterior a Wickens per posar-se tercer i Alexander Rossi va fer el mateix amb Matheus Leist per posar-se tercer. Per darrere, Graham Rahal es va tocar amb Spencer Pigot. El cotxe nº. 21 es va quedar calat i es va mostrar una altra groga. Alguns dels pilots més endarrerits van parar a boxes, ja fos per reparar danys o canviar l’estratègia.

Va tornar la verda i Wickens va tornar a posar-se al capdavant, King i Alex Rossi es van tocar, circumstància que va ser aprofitada per Leist per passar a Rossi, però el de Andretti els va acabar tornant la maniobra a tots dos. A la 15, el cotxe de Leist va començar a perdre potència i posicions.

En la volta 24 van començar a parar els líders. Abans que tots haguessin parat, Leist va colpejar el mur, veient-se obligat a retirar-se. El pace car va sortir de nou. La represa es va produir a la 34, però va durar poc, ja que en el gir següent Scott Dixon va colpejar Takuma Sato. El Ganassi del neozelandès quedar calat i la cursa es va tornar a aturar.

La quarta represa semblava ser neta, Wickens va recuperar el liderat, que havia anat a parar a mans de Sébastien Bourdais. Al final de la volta, però, Jack Harvey va tenir un accident que va forçar una altra groga.

Aquesta vegada les posicions es van mantenir intactes en el moment de reprendre la carrera a la volta 45 i no hi va haver incidents. Cap a la volta 60, els pilots van tornar aturar-se per canviar pneumàtics i repostar. Wickens i Bourdais s’anaven alternant el liderat, ja que anaven amb estratègies diferents, encara que el canadenc semblava tenir la situació més al seu favor. Quan tots van haver aturat, Bourdais era tercer, per darrere de Rossi, pel que va quedar clar que l’estratègia del francès no era la millor.

Arribades les últimes 15 voltes, Rossi es va acostar a Wickens, però el d’Andretti es va anar llarg en la volta 99 i va perdre una mica de temps.

Semblava que tot estava bastant decidit, però René Binder es va anar al mur a la volta 102 i va provocar la cinquena bandera groga. El pace car se retiri amb tan sols 4 voltes per davant. Rossi estava sobre de Wickens. Max Chilton va colpejar el mur i va calar el cotxe, de manera que la cursa es va tornar a neutralitzar.

La incidència va ser solucionada amb molta rapidesa per tornar a la verda amb dues voltes per al final. Rossi va intentar passar Wickens, però es van tocar i el canadenc va acabar al mur. Rossi va perdre també posicions i es va mostrar una altra groga.

Aquesta situació va donar a Bourdais la victòria, tal com va succeir l’any passat. Segon va acabar, gràcies als incidents del final i malgrat el seu toc al principi, Rahal. Completa el podi Rossi, que sembla haver-se adaptat bé a no estar amb Herta. Tanquen el Top 10 James Hinchcliffe, Ryan Hunter-Reay, Dixon, Josef Newgarden, Ed Jones, Marco Andretti i Power.

Evidentment, aquest ordre de cursa és l’ordre de la general ara mateix, amb Bourdais al capdavant amb 51 punts. La propera ronda es disputarà a l’oval de Phoenix el 7 d’abril.