El pilot nord-americà Shelby Blackstock competirà per primer cop aquest hivern a la Toyota Racing Series, de cara a preparar-se per una important temporada 2017 a la Indy Lights.

El fill de Reba McEntrie (famosa cant-autora, actriu i productora) competirà a l’edició del 2017 de la Toyota Racing Series que tindran el seu inici el 14 de Gener al circuit de Ruapuna, Christchurch.

El pilot de Nashville, Tennesse de 26 anys iniciarà a Nova Zelanda la seva cinquena temporada en monoplaces, on competirà amb l’equip Victory Motor Racing.

De la seva trajectòria esportiva destaca que va iniciar el 2010 a la Barber Summer Series, destaca la quarta posició que va aconseguir en aquell campionat l’any 2011, fet que el va servir per saltar a la USF2000 on va acabar novè en el campionat el 2012. L’any següent va fer el salt a la Pro Mazda on va acabar tercer gràcies a una victòria i set podis. Blackstock la temporada 2014 va intentar lluitar pel títol però només va aconseguir el quart lloc de la general.

El 2015 amb l’equip Andretti Autosport saltava a la Indy Lights on aconseguiria un podi. Enguany Blackstock ha continuat amb l’equip de Michael Andretti, però en una encara més competitiva Indy Lights, el pilot de Nashville finalitzava vuitè en el campionat.

Pel 2017 la Toyota Racing Series li servirà de preparació per a la seva tercera temporada a la Indy Lights amb l’equip Belardi Auto Racing, on a priori hauria d’estar lluitant per podis.