L’equip Racing Engineering ha anunciat aquesta setmana la incorporació de Gustav Malja com a pilot de l’equip andalús per a la temporada 2017 de GP2 Series.

Gustav Malja és un pilot suec de 21 anys que va iniciar la seva trajectòria en els monoplaces a la ADAC Formel Masters (actual ADAC F4) on hi va competir el 2011 i 2012, en aquest últim va assolir el sub-campionat.

En el 2012 ja va aprofitar per fer una ronda amb un Formula Renault a la Formula Renault BARC Winter Series que li va servir per fer el salt a la Formula Renault 2.0 Eurocup i NEC els anys 2013 i 2014. D’aquests anys destaca el cinquè lloc en el campionat NEC el 2014.

El 2015 ja va fer el salt a la Formula Renault 3.5 on amb dos podis va acabar novè del campionat. A més a més va participar en el Gran Premi de Pau de FIA Fórmula 3 per preparar-se per la ronda de Monte Carlo. I a finals d’any, va fer dues rondes de GP2, lloc on hi competiria la temporada 2016.

Amb dos podis competint per l’equip Rapax, Gustav Malja acabava tretzè en el campionat i a finals d’any feia ja un test amb l’equip Racing Engineering.

Declaracions

Alfonso de Orléans-Borbón, President de Racing Engineering:

“Estic molt agraït d’anunciar que Gustav Malja s’ha unit a Racing Engineering. Ja amb una gran experiència a GP2 està apunt per aconseguir victòries en aquesta categoria tan competitiva. Coneixent-lo des de ja fa parell d’anys, ell encaixa a la nostra filosofia de treball dur i en equip. Esperem tenir una gran temporada treballant junts.”

Gustav Malja:

“Estic molt emocionat d’unir-me a Racing Engineering per a la temporada 2017 de GP2 Series, vam començar a conèixer entre nosaltres en el test d’Abu Dhabi de la setmana passada, i immediatament hem vaig sentir com a casa. És un equip amb una història exitosa a GP2, i estic convençut que és el lloc ideal per continuar el meu desenvolupament com a pilot. També estic molt agraït de haver arribat a un acord ben aviat –així les preparacions durant el hivern són més fàcils i puc mantenir la ment en pau.”