Andrea Antonelli, el guanyador de la Winter Cup d’aquest mateix any, ha dominat de principi a fi a la Final de Mini de la 2a prova de les WSK Super Master disputada a la Conca (Itàlia). Martinius Stenshorne, líder de la categoria i qui sortia des de la 8a posició, s’ha quedat segurament a una volta per intentar provar l’avançament després de marcar voltes ràpides de forma consecutiva.

Ja des de la sortida, Antonelli marcava les diferències respecte als altres. El pilot d’Energy es treia de sobre la sortida sense cap problema i deixava que els problemes típics de cursa fossin per als altres. El seu company de files, Kirill Kutskov, i Stenshorne feien el mateix i, d’aquesta manera, començaven a assegurar-se el podi.

A la segona volta, Antonelli ja treia un segon de distància al seu company, Kutskov, qui començava a quedar-se una mica penjat. Stenshorne ho aprofitava per enganxar-se i somiar, de moment, en aquesta segona posició. Per darrere la situació era ben diferent, la lluita pel quart lloc implicava gairebé a la totalitat del grup. Un bon exemple d’això és el cas de Coskun Irfan, qui de ser quart passava a ser 12è en tan sols un parell de corbes.

A la tercera volta Stenshorne, amb un ritme molt superior al de Kutskov, el superava sense problemes i fixava la vista en el líder, Antonelli, qui ja s’havia escapat i estava a un segon i mig de distància.

Arribat l’equador de la cursa, Stenshorne començava a igualar, i fins i tot a superar, els temps del pilot d’Energy. Per primera vegada en cursa, el líder ja no es distanciava.

A falta de tres voltes per al final, el pilot noruec es col·locava a un segon de l’italià, havent retallat mig segon en tres voltes.

L’última volta era d’infart per Antonelli i el seu equip, ja que Stenshorne acabava acostant-se fins a només mig segon després que el líder s’hagi trobat en una de les últimes corbes a un kart girat al mig de la traçada.

Finalment, Antonelli ha creuat la línia de meta en primera posició després de dominar tota la màniga, Stenshorne ha estat segon i, a més de dos segons, ha acabat Kutskov, rodant en terra de ningú. Qui s’ha endut el quart lloc final -guanyador d’una lluita que involucrava més de deu pilots- ha estat Jonathan Weywadt i cinquè Tymoteusz Kucharcykt.