La Final d’OK de la 2a prova de les WSK Super Master celebrada a la Conca (Itàlia) ha estat segurament la cursa més boja i impredictible de tot el cap de setmana. I enmig del caos ha estat Zane Maloney, el pilot de Ricky Flynn, qui s’ha imposat com a guanyador després de remuntar res més que vuit posicions.

Es podria dir que la sortida era plàcida per a Nielsen. El danès de KSM conservava sense problemes la seva posició i posava una mica de terra pel mig amb els altres. Precisament eren Jonny Edgar, Pedro Hiltbrand i Luigi Coluccio -pilot italià de Birelart- els que seguien el líder. A la recta de meta era el mateix italià de Birelart qui es veia embotit per dos karts i saltava pels aires, veient-se obligat a retirar-se.

A la segona volta (amb la tempesta ja calmada), Nielsen passava primer per la línia de meta. A més d’un segon el seguia Edgar, tercer era Hiltbrand, quart Maloney i cinquè Milell Noah.

Una volta després, mentre Nielsen i Edgar es distanciaven, Hiltbrand perdia el ritme i, com a conseqüència d’això, es veia superat per Maloney, qui començava a volar.

Arribat l’equador de la cursa, Hiltbrand es despenjava encara més dels líders i es quedava a més d’un segon i mig de Maloney. Per darrere Janker passava a Kilian Meyer -el pilot espanyol de CRG oficial- qui després de sortir vuitè es mantenia dins del top 10.

A la desena volta Edgar començava a impacientar Nielsen, col·locant-se a menys de mig segon.

A quatre voltes del final, Edgar no es decidia a passar al danès i això ho aprofitava Maloney per avançar per l’interior que feia aixecar les seves dues rodes interiors en una maniobra que, definitivament, era de pòster.

I a dues voltes del final, Maloney passava a Nielsen -qui no s’ho esperava i Edgar ho aprofitava també per fer el mateix. Després d’anar en paral·lel, era precisament el pilot de KSM qui recollia la  brutícia de la pista i s’anava per fora en la següent corba (en no tenir grip). Tot i que tornava a l’asfalt immediatament, el danès ja res podia fer per impedir que la resta del grup l’enxampés. En unes últimes voltes nefastes Hiltbrand, Lulham i Noah el superaven, fent-lo caure fins a la sisena plaça final.

Finalment Zane Maloney guanyava la cursa i Jonny Edgar creuava segon la línia de meta. El català de CRG, Pedro Hiltbrand, era qui completava el podi. Fora del podi, Milell Noah i Nicklas Nielsen acabaven quart i cinquè respectivament.

Per darrere Kilian Meyer acabava 8è després de fer un bon paper i d’haver arribat a rodar cinquè. Genís Cívico, el pilot català de DPK Racing, aconseguia acabar 10è després de remuntar cinc llocs. I en aquesta cursa, l’espanyol de Tony Kart, David Vidales, tan sols podia ser 14è després d’un cap de setmana complicat. Carles Martínez i Javier Sagrera -els dos espanyols restants classificats en la final- acabaven 20è i 26è respectivament.