Andrea Antonelli, pilot d’Energy Corse, s’ha endut la Winter Cup de Mini en una final caòtica en el circuit de Lonato.

Després d’haver de repetir la sortida, els cinc primers classificats han marcat diferències respecte a la resta dels grup. Bertuca s’ha col·locat primer, Protasiewicz segon, Triffone tercer, Antonelli quart i Marconato cinquè.

En la volta tres Triffone i Marconato han superat a Protasiewicz i a Antonelli posicionant-se segon i tercer respectivament. No obstant, els cinc primers seguien estan molt apretats i rodant gairebé en paral·lel. En un primer moment, Bertuca, que era primer, ho ha aprofitat per escapar-se, però finalment més tard no ha pogut evitar passar comptes amb la resta del grup de 5.

A la 5a volta, Pasiewicz ha arribat des del darrere per col·locar-se tercer, arribant a superar a Antonelli i a Stenshorne, que havia arribat des de la sisena posició. En el mateix moment Bertuca tornava a intentar escapar-se aconseguint un gap de mig segon respecte els seus perseguidors.

En la 6a volta Triffone es veia superat per Pasiewicz i Antonelli, quedant relegat a la sisena posició. A l’hora Marconato li tornava l’avançament a Stenshorne per posicionar-se cinquè.

En la 8a volta els quatre primers s’han reagrupat. Antonelli s’ha posat segon. Dos voltes després Bertuca ha perdut tres posicions de cop en un revolt i ha estat superat per Antonelli, Pasiewicz i Triffone. En la 11a volta l’italià Bertuca s’ha pogut refer i al menys ha avançat a Triffone per pujar al podi. Precisament Triffone encara s’ha vist superat per Marconato i només ha pogut ser cinquè. D’aquesta forma Antonelli ha guanyat la Winter Cup, Pasiewicz ha sigut segon i Bertuca ha completat el podi. Per darrere, Stenshore ha sigut sisè i Badoer setè.