L’actual pilot de LMP1 a Dragonspeed ha guanyat la Winter Cup de KZ2 celebrada al circuit de Lonato després de dominar-la de principi a fi.

En una cursa marcada per l’absència -després d’haver-se retirar en la prefinal- de Paolo de Conto i d’Alessio Lorandi, era el mateix germà de l’Alessio, en Leonardo, qui sortia des de la primera posició i la perdia. I ha sigut el mateix Hanley, qui ha pres el relleu i ja no l’ha deixat anar fins a guanyar la cursa. La sortida no només ha sigut desastrosa pel petit dels Lorandi, ja que gairebé una desena de karts s’han quedat girats i fora de pista.

Anthony Abasse, el pilot francès de Sodi, és qui ha ocupat la segona posició i ja no l’ha deixat anar tampoc fins al final. Celenta s’ha col·locat tercer, Fabian Federer quart i Jorrit Pex cinquè.

En la segona volta Hanley i Abasse s’han escapat mostrant un ritme molt superior al dels demés. Federer, per la seva banda, ha avançat a Celenta i s’ha posicionat tercer centrant la seva mira ens els dos que tenia per davant.

Ja a la 8a volta, Lorandi s’ha hagut de retirar després de fer una virolla en plena entrada a la recta de meta. Mentrestant, en les posicions capdavanteres, Abasse s’ha estat apropant molt poc a poc a Hanley fins que en la 9a volta ha estat a tan sols cinc dècimes. Federer, qui era tercer, s’ho mirava molt pacientment a poques dècimes.

Dos voltes després Federer s’ha apropat molt, però mai sense ensenyar-li el “morro” a Abasse. El francès s’ha arriscat a veure’s superat per Federer, ja que durant unes voltes ha quedat una mica despenjat del líder, Ben Hanley.

A cinc voltes pel final, Renaudin ha superat a Pex i s’ha col·locat en cinquena posició.

A tres voltes pel final, Abasse, Federer i, fins i tot, Celenta -rodava quart- s’ha apropat molt a un Hanley que no ha mostrat ni una mica de debilitat. D’aquesta forma, Ben Hanley ha guanyat la Winter Cup amb tres dècimes de ventatge sobre Abasse, que ha sigut segon, i sobre Federer, que ha sigut tercer.