En la sortida no ha hagut canvis de posicions en les posicions capdavanteres: Griggs era primer, Pizzi, segon, Mini tercer i Aron quart. José Antonio Gómez, per la seva banda, es col·locava en 8a posició després de sortir 10è.

Els quatre primers classificats han format un grup i s’han escapat de la resta del grup. A la cinquena volta, Aron ja ha presentat candidatura i ha superat a Fizzi per posicionar-se segon. Mentre es produien aquestes lluites, Griggs ho ha aprofitat per escapar-se i marcar distància amb Aron, nou segon classificat. Però de poc li ha servit a l’italià aquesta estratègia, ja que una volta després, Aron ha començat a apropar-se al líder. Pizzi també s’ha vist superat en la mateixa volta per Mini, fet que confirmava el seu baix ritme en aquesta part de la cursa.

En la 9a volta el pilot espanyol de DPK Racing, José Antonio Gómez s’ha col·locat setè. 3 voltes més tard ha pujat fins la 6a posició després que Mini es retirés degut a problemes mecànics en el seu kart. Just davant de l’espanyol, Meguetounif es col·locava tercer, Pizzi quart i Dimitrov cinquè.

En la 13a volta Aron ha atrapat Griggs rodant només a tres dècimes del pilot italià. El pilot francès, Meguetounif, qui rodava tercer, estava a més de quatre segons.

2 voltes després Aron s’ha posat a només una dècima, estudiant cada error que pugués cometre el pilot de Lennox. I en la volta 16, Dimitrov ha avançat a un Pizzi en caiguda lliure des que començà rodant en segona posició.

I aleshores ha arribat el clímax de la cursa. A 2 voltes pel final, Aron ha superat a Griggs després de rodar darrere d’ell 16 voltes consecutives. I quan tothom es pensava que ja tot s’acabaria així ha arribat la venjança de l’italià. Corrent a casa, Griggs s’ha vist motivat per tornar-li l’avançament al britànic en una maniobra límit en la última volta. Després de sortir del penúltim revolt, Griggs s’ha posat en paral·lel amb Aron i no ha pogut evitar el contacte amb ell, fet que ha provocat la sortida de pista del britànic. Griggs ha guanyat la cursa i Aron ha pogut ser segon després de la petita excursió provocada pel toc amb Griggs. Georgi Dimitrov ha sigut quart i Francesco Pizzi cinquè. L’espanyol José Antonio Gómez ha sigut desè, després de ser penalitzat havent acabat sisè.

Després de la celebració del podi s’ha penalitzat a Griggs, que ha perdut dos posicions i ha quedat tercer. Aron finalment ha guanyat la Winter Cup i Meguetounif ha sigut segon.