En la categoria Mini un nou campió ha estat proclamat el passat cap de setmana, aquest és el pilot jamaicà Alex Powell qui amb el tercer lloc a la final n’ha tingut prou per fer-se amb el campionat. Joel Bergstrom aconseguia la victòria després de diverses penalitzacions, mentre el rus Krill Kustkov completava el podi en segona posició.

Sota la pluja en el circuit d’Adria Karting Raceway la classificació va donar lloc a sorpreses amb el rus Alexander Tibekin (DR) aconseguint la pole position per més de mig segon respecte els seus rivals. Brando Badoer (Parolin Racing Kart) es feia amb la segona posició, seguit de Maksim Orlov (Parolin Poland).

Tubekin arrasaria en totes les curses classificatòries, assegurant-se la pole position per la pre-final A, mentre Maksim Orlov es feia amb la pole position per la pre-final B.

Les curses classificatòries van servir també per protagonitzar grans remuntades com va ser la del cas de Rashid Al Dhaheri (Tony Kart Racing Team) que va classificar dissetè però aconseguia el tercer lloc general. També destacable l’actuació del danès Julius Dinesen (AV Racing) que escalava de la posició 63 a la vuitena.

A la pre-final A, Al Dhaheri dominaria la cursa amb Alexander Gubenko (Koski Motorsport) acabant en la segona posició però rebent una penalització de 5 segons, d’aquesta manera el top3 el completaven Tibekin i el líder del campionat Alex Powell (Energy Corse).

D’aquesta pre-final destacava la remuntada de 18 posicions de Coskun Irfan (Baby Race Driver Academy) qui el dissabte va patir una bolcada del seu kart que gairebé el deixa fora de les pre-finals.

A la pre-final B, Joel Bergstrom (Team Driver Racing Kart) va vèncer en un final foto-finish a Badoer, després de remuntar 10 posicions.

Ja a la Final, Rashid Al Dhaheri va dominar la cursa i es va imposar en la bandera de quadres, però el pilot dels Emirats àrabs va rebre una sanció al finalitzar la cursa de 10 segons, ja que es va saltar la sortida.

Això sumat a la penalització de 5 segons que va rebre Tibekin per culpa d’un pontó desenganxat del seu kart, va permetre a Bergstrom aconseguir la victòria seguit de Kirill Kutskov (Baby Race Driver Academy) i Alex Powell que amb el tercer lloc en tenia prou per proclamar-se campió de les WSK Final Cup 2018 en la categoria Mini.