ART Grand Prix ha anunciat a Nyck de Vries com el seu segon pilot per al Campionat de la FIA Fórmula 2 el 2019.

L’holandès es va confirmar després que l’equip revelés a Nikita Mazepin com el seu primer fitxatge dimarts. De Vries es muda de Prema a ART en el que serà el seu tercer any en el campionat: torna a l’equip francès després d’haver competit amb ells a la GP3 Series.

“Estic agraït a ART Grand Prix per donar-me l’oportunitat de continuar la meva carrera a la Fórmula 2, va dir De Vries. “Tenim una llarga història junts; la nostra relació sempre ha estat genial i em sento com tornar a casa”.

“També tenim assumptes pendents i em complau tenir l’oportunitat de tractar d’acabar-los el proper any a la Fórmula 2, on el nostre objectiu serà ser campions”. De Vries va tenir un any desafiant però fructífer el 2018.

Va acabar quart amb 202 punts, sumant tres victòries i sis podis en total. ART serà el seu quart equip en la categoria, ja que va començar amb Rapax, després es va mudar a Racing Engineering a la mateixa temporada abans de competir per Prema.

El cap de l’equip, Sebastien Philippe, ha afegit: “Estic molt content que els camins d’en Nyck i ART Grand Prix es creuin una vegada més. La seva experiència, la seva serietat i la seva velocitat màxima el converteixen en un dels líders naturals a la Fórmula 2“.

“Des de la nostra primera associació a GP3, l’hem vist progressar en totes les àrees, tant esportives com personals, i té totes les qualitats que li permetran assolir les seves majors ambicions i les de la companyia, potser obtenint tots dos títols de Fórmula 2 el 2019″.

Alineació de F2 2019 fins ara:

ART Grand Prix – Nyck de Vries i Nikita Mazepin

Prema – Mick Schumacher

Carlin – Nobuharu Matsushita