A la venda les entrades del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP amb un 25% de descompte.

La promoció s’aplica als abonaments de tres dies i és vàlida durant 48 hores. Els tiquets es poden adquirir a partir del dijous 29 de novembre.

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya posarà a la venda les entrades del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP 2019 aquest dijous 29 de novembre amb un 25% de descompte. La promoció és vàlida durant 48 hores i s’aplica als abonaments de tres dies.

Els aficionats poden gaudir de la setena cita del calendari motociclista de referència, prevista del 14 al 16 de juny, amb diferents combinacions. Amb la promoció de sortida, presenciar en directe els tres dies del GP de Catalunya pot ser una realitat a partir de 44,25 euros als abonaments de Pelouse, 60 euros als abonaments de la categoria Fan (Tribunes N, J, K i Principal); 74,25 euros a Super Fan (Tribunes A, L, B i I); i 105 euros a Excellence (Tribunes C, I, H, G, F).

Com a novetat, el Circuit ofereix una nova fórmula: la Pelouse de diumenge. Tots aquells que ho desitgin podran adquirir aquesta entrada de dia per 45 euros (tarifa d’adult).

En totes les combinacions existents, les tarifes Sènior i Júnior tenen una reducció del 50% sobre el preu d’adult, aplicable a majors de 65 anys en el primer cas i a joves d’entre 6 i 15 anys. Com habitualment, l’entrada serà gratuïta a tribuna per a nens menors de 5 anys que no ocupin seient, i també a Pelouse.

Els tiquets es poden adquirir a la web del Circuit www.circuit.cat.

Comunicat de Premsa: Circuit de Barcelona-Catalunya