Alex Peroni ha estat anunciat com a nou pilot de l’equip MP Motorsport per disputar un segon any a la Formula Renault 2.0 Eurocup. L’australià deixa Fortec Motorsports, amb qui va disputar el seu debut el passat 2017 i passarà a la formació holandesa al costat de Christian Lundgaard, únic confirmat ara mateix.


L’escuderia MP Motorsport ha anunciat el nom del segon pilot que anirà a les seves files aquesta propera temporada de 2018. Després del passat anunci de l’ascens de Christian Lundgaard a la Formula Renault 2.0 Eurocup amb l’equip holandès, el nou fitxatge és Alex Peroni. L’australià de 18 anys d’edat disputarà la seva segona temporada a la categoria després de deixar l’equip Fortec Motorsports.

Peroni va finalitzar l’any passat en desena posició final del campionat, encara que fent una gran campanya com a rookie en aconseguir una valuosa victòria a la segona cursa a Pau, França, sortint des de la pole position. Va ser una gran actuació puntual en tot l’any, però l’australià també va disputar tres curses de la Formula Renault 2.0 NEC, sense tant fortuna.

El seu debut en monoplaces es va realitzar l’any 2015 amb la seva participació a la Formula 4 italiana, on va quedar en 14ª posició després de 21 curses. El pas següent el 2016 va ser disputar la V de V Challenge Monoplace, on es va consagrar com a campió amb 14 victòries i 19 podis en 21 curses. A més, va aprofitar aquest any també per disputar les seves dues primeres curses a la Formula Renault 2.0 Eurocup amb TS Corse, sense sumar punts en cap de les dues mànegues.

Peroni té grans esperances posades en aquesta temporada amb la seva nova incorporació a MP Motorsport:

“La competència de l’Eurocup és increïblement intensa. Així que estic feliç de poder unir-me a un equip tan professional com MP Motorsport. Espero construir una sòlida relació de treball amb el meu nou enginyer perquè puguem treure el màxim profit del cotxe en totes les circumstàncies i estar entre els millors pilots a final d’any. Un altre factor és l’experiència i l’èxit de l’equip en una àmplia gamma de categories, des de Formula 4 fins a la Formula Renault 2.0, GP3 o Formula 2“.

D’altra banda, el cap de l’equip, Sander Dorsman, se sent satisfet amb la nova incorporació que ha fet el seu equip:

“L’Alex va tenir un primer any sòlid a l’Eurocup l’any passat, i podria haver acabat entre els cinc primers amb una mica més d’experiència i sort. Per tant, crec que junts hem d’apuntar a un resultat entre els cinc primers a l’Eurocup aquest any. Ell és una incorporació benvinguda al nostre equip i esperem treballar amb ell en el futur”.