Juncos Racing ha presentant la nova decoració que acompanyarà René Binder i a Kyle Kaiser durant tota la segona temporada de l’equip a la categoria.


Després de les presentacions de diversos equips i la revelació d’algunes decoracions en els test dels últims dies, aquesta vegada ha estat el torn de Juncos Racing. L’equip americà afronta la seva segona temporada a la Verizon IndyCar Series, i ho farà amb un sol cotxe. El #32 el compartiran dos pilots rookies, René Binder i Kyle Kaiser.

Binder disputarà les curses a St. Petersburg, Alabama, Toronto i Mid-Ohio, mentre que Kaiser, agafarà el volant a Phoenix, Long Beach i el GP i les 500 milles d’Indianapolis com a premi per vèncer la Indy Lights a 2017. Per que fa al pilot austríac, disputarà les curses amb el patrocini de l’empresa productora de fusta, Binderholz, mentre que el pilot americà ho farà amb el mateix Juncos.

La decoració del cotxe, amb el nou kit aerodinàmic, presenta tonalitats verdes i blanques tradicionals de la formació tant en categories inferiors com en el seu primer any a la categoria.

L’equip va presentar la decoració del cotxe en un comunicat amb les paraules del propietari de l’equip, Ricardo Juncos, que s’ha mostrat molt esperançat de cara a aquest nou any.

“Estem feliços de continuar amb els colors que representen el nostre equip. L’ombra del verd que fem servir realment es destaca en pista. Crida l’atenció, no només en els nostres cotxes, sinó també el nostre box. L’any passat, una imatge aèria a la Indy 500 va mostrar el molt que destaquem amb el nostre verd, sent molt visibles a la pista i entre els aficionats que feien servir la nostra roba i el nostre equip en els pits. Aquests dissenys i colors ens ajudaran a mantenir aquesta decoració aquest any i espero veure el nostre cotxe a la pista per primer cop aquest any a Phoenix”.

Així ho anunciaven des de les xarxes socials l’equip Juncos Racing: