L’equip Motopark ha confirmat el quart pilot de la seva alineació per a la temporada vinent. Es tracta del sud-africà Jonathan Aberdein, que farà el salt a la categoria després de proclamar-se campió de la darrera temporada de la Fórmula 4 dels Emirats Àrabs Units, que va disputar per a l’equip alemany.

La graella per a la propera temporada de la Fórmula 3 Europea va prenent forma a mesura que s’acosta la competició. En aquesta ocasió, l’equip Motopark ha confirmat a un pilot més per a la seva formació. L’elegit per ocupar el seient és el jove sud-africà, de 18 anys, Jonathan Aberdein.

Aberdein farà el salt a la categoria després de dos anys competint en diversos campionats de Formula 4. L’any 2016, va debutar en monoplaces disputant l’ADAC F4 Alemanya, en la qual va acabar 14è. Durant l’hivern, amb les competicions europees finalitzdes, se’n va anar a disputar la F4 UAE, en la qual va acabar com a campió indiscutible amb 14 victòries en 18 curses. El 2017 va completar la seva segona temporada a Alemanya, amb una novena posició final. En els seus dos anys en monoplaces, el sud-africà ha pilotat en tot moment per Motopark, equip que ara li dóna l’oportunitat de donar el següent pas en la seva carrera.

Aberdein serà el segon pilot confirmat fins ara que fa el salt a la F3 Europea després de guanyar un campionat de F4 juntament amb Marcus Armstrong, que serà part de l’alineació de Prema després de guanyar la F4 Italiana. Es preveu, però, que la cinquena confirmació de Motopark sigui Juri Vips, campió de l’ADAC F4 Alemanya. De moment, els pilots que acompanyaran el jove pilot seran Fabio Scherer, amb qui ja ha coincidit a Alemanya; Marino Sato i Dan Ticktum.

“Em sento preparat per lluitar pel títol de F3 aquest any”, ha dit Aberdein sobre aquesta confirmació. “Després de dos anys reeixits amb Motopark a F4, seguir amb l’equip a la F3 ha estat una decisió fàcil, ja que em donaran tots els mitjans necessaris per seguir ascendint en la meva carrera.”

El debut d’Aberdein es produirà el proper 12 de maig, dia en què comença la F3, amb l’icònic circuit urbà de Pau com a escenari que acull la primera prova de la temporada.