L’escuderia francesa desvetllarà el seu nou projecte el proper 20 de febrer, a pocs dies de l’inici dels tests de pretemporada.


Amb més de dos mesos d’aturada hivernal des que el teló de la temporada 2017 caigués a Abu Dhabi a finals de novembre, els equips comencen a anunciar les dates de presentació dels monoplaces de la pròxima temporada. Ha estat el torn de Renault que ja té dia per a la seva lligo de presentació.

Serà el proper dia 20 de febrer i ho faran mitjançant la seva plataforma d’internet. L’escuderia del rombe segueix amb els seus plans de tenir un cotxe guanyador de cara la temporada 2020 i amb el monoplaça de la present temporada volen donar un altre salt de qualitat.

Renault va estar en els punts de forma regular durant la campanya 2017, en part gràcies a un gran rendiment de Nico Hülkenberg. Les decisions cap a l’èxit es van confirmar quan a finals de la temporada passada van prendre la decisió de rellevar Jolyon Palmer del seu seient per fitxar Carlos Sainz. Així doncs, ajunten a les seves files una parella de gran qualitat per assaltar, per què no, les posicions més altes de la classificació. El pilot espanyol prendrà part de la seva primera temporada completa vestit de groc, el que li suposa el seu primer gran repte d’obtenir bons resultats de forma constant.

L’amibició de Renault la confirmaba Cyril Abiteboul amb les seves declaracions que apuntaven a l’objectiu de perfeccionar l’equip durant aquest 2018 i atacar ja finalment a partir de 2019 les escuderies punteres. Renault presentarà el seu cotxe sis dies abans del tret de sortida dels tests hivernals que comencen el 26 de febrer. Els francesos seràn de les primeres escuderies a mostrar el seu cotxe, a l’espera de la confirmació oficial de Red Bull i Haas, únics equips sense data de presentació.