És oficial, l’alemany reemplaçarà Mattias Ekström, qui estarà en aquelles dates barallant-se pel títol del mundial de Rallycross amb l’Audi S1.

René Rast ja havia debutat al DTM en substitució del lesionat Adrien Tambay aquest any a Zandvoort. Rast era clarament el pilot #1 a substituir qualsevol d’Audi que tingués algun inconvenient ja que és un dels pilots estrella d’Audi a GTs, i a més s’exercia com a pilot del tercer Audi LMP1.

A Zandvoort ja va impressionar, ja que va rebre la trucada per reemplaçar Tambay a altes hores de la nit i gairebé no va dormir per estar present a les sessions oficials. Només va estar 20 minuts al cotxe -per la sessió de classificació- abans de la cursa. De la mateixa manera va tenir un ritme de carrera molt respectable.

Tot i així, les possibilitats de pilotar en DTM per René Rast són remotes, i tot i haver estat en les travesses diverses vegades, l’any que ve la quantitat de cotxes per equip es reduiràn de vuit a sis.

Així, Rast abandonarà el seu compromís amb el WEC a LMP2 a Fuji, on s’exerceix com un dels millors (sinó el millor) de la categoria.