La W Series ha anunciat que l’equip britànic Hitech GP serà l’encarregat de gestionar tota la part operativa de l’organització del nou campionat.

La sèrie exclusiva per a dones que s’estrenarà el 2019 comptarà amb un únic equip al qual se li ha encarregat la gestió de tots els cotxes, pilots, tècnics i mecànics. Es tracta del Hitech GP, que des de la seva seu al Regne Unit, tindrà tota la responsabilitat.

La W Series comença el mes de maig del pròxim any com una categoria paral·lela al DTM. La sèrie utilitzarà els cotxes Tatuus T-318 de Formula 3 i ja hi ha una primera llista de 55 pilots preseleccionades per a participar-hi, però tan sols 18 en podran prendre part durant la primera temporada el 2019.

El director de carreres de la W Series, Dave Ryan, es va mostrar satisfet per l’acord amb Hitech. “Estem encantats d’associar-nos amb un equip tan professional i ambiciós. Serà una part fonamental del nostre èxit i junts ens continuem preparant per a la nostre primera temporada el pròxim any”, va declarar.

Aquesta notícia significa que la sèrie no tindrà l’habitual format en l’automobilisme d’equips lluitant contra altres equips, sinó que seran les pilots qui lluitaran de forma individual davant les seves rivals, com passa en tots els campionats monomarca. L’equip prepararà, enviarà i gestionarà tots els requisits de la pista per què les pilots competeixin en igualtat de condicions.

Oliver Oakes, propietari del Hitech GP, també estava content per l’acord. “Amb tanta experiència en Formula 4, creiem que som el soci ideal per a les W Series, però més enllà d’això, és genial poder donar suport a l’esport femení des de l’automobilisme, no només a la pista sinó també des dels boxes i els tallers”, manifestava.

La directora general de la W Series, Catherine Bond Muir, es va afegir a les mostres d’optimisme. “Aquest és un pas important de cara a la nostra primera carrera el maig del pròxim any. Per a tots nosaltres, el somni de les W series comença a fer-se realitat”, explicava.