L’ex pilot de la F1 va parlar sobre el seu bon amic Fernando Alonso, amb el que sempre han mostrat una gran relació.


Mark Webber ha analitzat la nova vida competitiva de Fernando Alonso. L’australià ha volgut opinar sobre la doble vida que l’espanyol portarà aquest 2018. L’asturià, que correrà les 21 carreres del Mundial de F1, a més de participar en les proves del WEC, inclosa les 24 hores de Le Mans, aixeca disparitat d’opinions sobre aquesta decisió.

Webber, és dels que està content amb que els pilots puguin combinar dues competicions diferents alhora, tot i que pensa que si Fernando tingués un cotxe competitiu no ho faria: “Ara pot fer-ho perquè hi ha menys test de F1 i no ha estat, clarament , competitiu. Però si estigués lluitant pel campionat mundial, mai faria res de tot això”, deia Webber.

Malgrat això, l’australià ha elogiat al seu amic Alonso, al qui “admira“: “Definitivament és un corredor, i admirem això d’ell. Vol córrer, vol competir en totes les oportunitats possibles. Una cosa que no es feia fa tres o quatre anys, simplement perquè no era el correcte. No està molt temps en el simulador a McLaren, si és que hi és. És un pilot de la vella escola, i això és el que tots admirem d’ell”, afirmava l’ex pilot de Red Bull.

Si és cert, que Mark apunta a un possible descontent de Mclaren davant aquesta situació: “Per a ell Le Mans és fantàstic, realment ho gaudirà. Ell disfrutarà de tot, però no estic segur que ho gaudeixin tots, no sé fins a quin punt estaran entusiasmats a McLaren amb tot aquest assumpte”, deia Webber que afegia:“Vaig pensar que la idea de la Indy era una cosa increïble. Òbviament, McLaren van tenir una temporada compromesa l’any passat. Però amb sort aquest any seran més competitius”.

Webber va voler enviar un missatge a Alonso: “Només espero que les distraccions al passar d’una categoria a una altra, quan hi ha la possibilitat de tenir bons resultats a la F1, no facin que es cremi, concloïa l’australià.