Andretti Autosport i l’empresa cimentera US Concrete han acordat una col·laboració consistent en el patrocini del cotxe nº. 98 d’Andretti Herta Autosport, pilotat per Marco Andretti; durant sis curses de la temporada, entre les quals s’inclou la Indianapolis 500.


L’empresa texana dedicada a la producció de ciment i productes derivats US Concrete ha anunciat que serà l’espònsor principal de l’Honda nº. 98 d’Andretti-Herta, pilotat per Marco Andretti, en sis curses de la propera temporada de la IndyCar.

L’empresa cimentera col·laborarà amb l’equip en sis dels esdeveniments més importants de l’any: el GP en circuit més prestigiós de l’any, el de Long Beach; tot el mes de maig, que inclou el GP d’Indianapolis i la 102a edició de la Indianapolis 500; els altres dos ovals grans a més d’Indy, Texas i Pocono; i la darrera cita de la temporada a Sonoma.

Aquest patrocini suposarà la presència dels colors d’US Concrete en aquestes sis carreres, cosa habitual per a Marco Andretti, que en els últims anys ha estat un dels pilots que més decoracions diferents acostuma a presentar al llarg d’un mateix any a causa de motius de patrocini. El gris i el vermell seran els colors predominants al cotxe nº. 98 en les curses amb US Concrete.

“Estic realment content de donar la benvinguda a US Concrete a la IndyCar i a la família Andretti.” Ha comentat Michael Andretti, CEO d’Andretti Autosport i pare de Marco. “US Concrete és una marca líder en el seu sector, tal com ho és Andretti a la IndyCar, així que estem molt emocionats per aquesta associació.”

La temporada 2018 de la IndyCar Series començarà el proper 12 de març a St. Petersburg, però, no serà fins a la tercera ronda de la temporada, disputada a Long Beach el 15 d’abril, que es veurà la decoració d’US Concrete al cotxe de Marco Andretti.