El pilot canadenc Luke Chudleigh, ha fitxat per l’equip britànic Fortec Motorsports, per competir en els campionats de la Fórmula Renault 2.0 NEC i Eurocup.

El de 19 anys, no ha destacat mai en cap categoria, ni en el karting.  El 2013 va fer el salt a la Fórmula Renault 2.0 Alps amb l’equip Tech 1 Racing on va aconseguir 10 punts per finalitzar en vint-i-cinquè lloc. El passat 2014 va seguir a la categoria amb l’equip de Tolosa de Llenguadoc on va aconseguir 36 punts i la dotzena posició final després d’un any on va puntuar regularment. També va realitzar 3 rondes al Eurocup (Motorland Aragón, Spa-Francorchamps i Hungaroring).

El canvi a l’equip Fortec Motorsorts per aquest any és positiu per Chudleigh, ja que d’aquesta manera podrà aprendre d’una altre manera. Però pel seu nivell actual no és favorit ni al títol del Eurocup ni al NEC, tot i que en aquesta darrera pot ser possible veure’l lluitant pel top 10.