Faraday Future Dragon Racing ha anunciat que l’actual pilot del WEC Neel Jani s’unirà a les files de l’equip per a la quarta temporada de la FIA Formula E.

El darrer dijous, l’equip nord-americà Faraday Future Dragon Racing ha anunciat la seva alineació de pilots per la temporada 2017-18 del mundial de Formula E. amb Jerome D’Ambrosio allargant la seva estància a l’equip, el campió mundial del WEC de 2016 i guanyador de les 24 hores de Le Mans el mateix any, Neel Jani, substituirà Loïc Duval.

Neel Jani, nou pilot de Faraday Future, ha dit:

“Estic entusiasmat d’unir-me a Faraday Future Dragon Racing en la següent temporada del campionat de Formula E. he provat recentment el PENSKE EV-2 de Faraday Future i espero ampliar el meu coneixement i experiència amb l’equip competint en l’aclamat campionat eléctric.”

Jay Penske, propietari i cap de l’equip ha dit:

“Estem emocionats de donar la benvinguda a Neel, que pilotarà el nostre monoplaça número 6 en la quarta temporada. Com a equip, ens hem marcat l’objectiu de guanyar curses y lluitar pel títol en la següent temporada, i Neel era un component essencial en l’equació. Quan busques els millors pilots del món, tant per competir com per desenvolupar el cotxe, Neel està amunt en la llista. Encaixa excel·lentment en el nostre programa.” Va afegir Penske.

Amb aquest anunci, el futur de Duval en la competició encara no es coneix. No obstant, encara queden diversos seients que no tenen pilot definit. La quarta temporada de Formula E arrencarà amb una cita doble a Hong Kong, el 2 i 3 de desembre.