La Fórmula E torna després d’un mes d’absència. Ho fa als carrers de Sao Paulo aquest pròxim 25 de març.

De moment tenim a Pascal Wehrlein com a líder del campionat amb 80 punts. El pilot de Porsche ha guanyat dues carreres de les 5 que s’han dut a terme. A més ha fet un segon y un tercer lloc. Tot i això, a l’última cursa, no va puntuar perquè no va finalitzar-la. Seguidament, el seu perseguidor, és Jake Dennis amb Andretti, qui té 62 punts. Baixem fins als 50 punts per descobrir al tercer classificat abans de la carrera de Sao Paulo. Jean-Éric Vergne ha aconseguit una victòria i una segona posició que li han pujat fins a la part alta de la classificació general.

Però, això no s’ha acabat i ara s’han de tornar a veure les cares als carrers de Sao Paulo. De seguida t’expliquem tot el que has de saber abans que comenci la sisena ronda del campionat de Fórmula E.

https://twitter.com/FIAFormulaE/status/1638239549339107328

EL CIRCUIT

Com ja hem avançat abans, la carrera té lloc als carrers de la ciutat brasilera de Sao Paulo. És la primera vegada que està aquest circuit al calendari de la Fórmula E pel que no té antecedents.

Com a traçat, destaquen les tres grans rectes que té, que van acompanyades per xicanes complicades. El total de corbes són onze i és un dels circuits més curts del calendari, amb una llargada de 2,96 quilòmetres.

A QUI SEGUIR EN EL SÃO PAULO E-PRIX 2023?

Com ho hem comentat des de Hyderabad, en tractar-se d’un circuit nou que donarà igualtat de condicions, la graella s’anivellarà.

No obstant això, sí que podem prestar-los especial atenció a uns certs pilots.

Primer que res, els reflectors se centraran en els pilots locals, Lucas di Grassi i Sergio Sette Câmara. El primer és bicampió de la categoria i un dels pilots més volguts pels fanàtics. El segon és un talentós pilot que buscarà donar-li la volta a la seva temporada enfront del seu públic de casa.

António Félix dona Costa, Jean Éric Vergne i Nick Cassidy arriben amb un grandíssim rendiment. Tots tres s’han ensenyorit del podi en les últimes dues cites del campionat, i buscaran repetir gesta aquest cap de setmana.

Sebastién Buemi, juntament amb el seu company Cassidy, també ha de tenir la nostra atenció. El parell ha tingut una gran arrencada de temporada, posicionant a la seva esquadra dins del top 3 de la classificació.

Però sens dubte, Robin Frijns serà el protagonista més gran. L’holandès va sofrir una fractura de mà en la Ronda 1, la qual cosa el va allunyar de les pistes per quatre rondes, no obstant això, s’ha anunciat que tornarà a competència en São Paulo.

HORARIS

Divendres, 24 de març

  • Entrenaments lliures 1: 20:25h – 21:15h

Dissabte, 25 de març

  • Entrenaments lliures 2: 11:25h – 12:15h
  • Classificació: 13:40h – 14:55h
  • Carrera: 18:03h – 19:30h