Callum Ilott ha aconseguit la victòria en la segona cursa del cap de setmana de la FIA Formula 3 Europea en el circuit Park de Zandvoort, Holanda. El britànic ha liderat un podi completta per compatriotes, amb Hughes i Norris al podi.

Aquesta nit els comissaris han tingut molta feina, ja que hi van haver forces pilots que no van respectar les banderes grogues durant la sessió classificatòria. Això significava que Lando Norris (Carlin) perdia la pole position en benefici de Callum Ilott (Prema Powerteam).

Ilott, mantenia la primera posició a la sortida seguit de Jake Hughes (Hitech GP), Lando Norris i Harrison Newey (Van Amersfoort Racing) qui superava a David Beckmann (MotoPark).

No s’havia acabat de completar la primera volta quan un toc entre els Van Amersfoort Racing de Joey Mawson i Pedro Piquet, causava l’abandonament del brasiler i el cotxe de seguretat.

En reiniciar-se la cursa, encara que molts pilots intentessin maniobres, aquestes no succeirien. L’única afectació important de la cursa era la penalització a Jehan Daruvala (Carlin) qui s’havia saltat la sortida.

Finalment, després de liderar durant les 22 voltes de la cursa d’avui, Callum Ilott aconsegueix la seva quarta victòria de la temporada i atura la ratxa de 6 victòries consecutives per part de l’equip Carlin.

Norris ara passa a liderar el campionat de pilot amb un punt d’avantatge sobre Maximilian Günther (Prema Powerteam). Els dos pilots es separen de Joel Eriksson (MotoPark) qui està a 30 punts de Norris, mentre Ilott retalla distàncies, situant-se a 67 punts.