Ja s’ha fet oficial que Sophia Flörsch continuarà una temporada més a l’equip Van Amersfoort Racing el 2019 i que disputarà la nova Formula European Masters.

Després de l’esgarrifós accident que va patir a Macau, fa setmanes que es va confirmar que Flörsch tornaria a competir i ho farà continuant una temporada més amb el Van Amersfoort Racing. La pilot alemanya ha renovat amb el seu equip per disputar la nova Formula European Masters que substituirà la Formula 3 europea el 2019 dins de l’estructura del DTM sense el suport de la FIA.

L’equip Van Amersfoort va prendre la decisió de participar en aquest nou campionat després d’haver descartat la seva participació en el nou campionat mundial de la Formula 3 de la FIA. A dia d’avui, només l’equip alemany Motopark havia públic el nom d’un dels seus pilots, que serà l’ex Red Bull i Honda júnior, Yuki Tsunoda, abans de la confirmació de Flörsch per part del Van Amersfoort Racing.

D’aquesta manera, la bavaresa es converteix en el segon pilot confirmat de la graella de la Formula European Masters. “Estic convençuda que la Formula European Masters és la sèrie perfecta per a mi. El cotxe és fantàstic i permet que els pilots joves tinguem l’oportunitat d’aprendre molt. M’encanta continuar al VAR ja que em sento molt còmoda a l’equip. Al principi no va ser fàcil, ja que jo no tenia experiència en Fórmula 3, però he après molt amb ells i ara vull que celebrem èxits junts “, va declarar Flörsch.

La jove alemanya va tornar a casa després de la intervenció quirúrgica de Macau i està fent rehabilitació per arribar plenament recuperada l’inici de temporada. “Quan vaig veure el vídeo de l’accident per primera vegada, vaig pensar que va ser surrealista. Sé que vaig tenir molta sort i estic agraïda que el Dallara sigui un cotxe tan segur. Estic començant amb entrenaments suaus i espero poder arribar a pujar-me al monoplaça a la primavera”, va explicar.

Flörsch va córrer 21 de les 30 carreres de la Fórmula 3 europea la temporada passada des del seu debut a Zandvoort. Només va poder aconseguir un punt gràcies a la desena posició al circuit de Spielberg a Àustria, el seu millor resultat fins al moment. Va acabar la temporada a 22a posició de la classificació de pilots.

Pilots confirmats Formula European Masters 2019:

Motopark – Yuki Tsunoda

Van Amersfoort Racing – Sophia Flörsch