Nyck de Vries ha guanyat la cursa 1 i la cursa 2 de la Fórmula Renault 2.0 Alps disputades al circuit italià d’Imola. Al holandès, jove pilot de McLaren l’acompanyen Bonifacio i Gachet en el podi de les dues curses.

Ahir la victòria se la va endur Nyck de Vries (Koiranen GP), seguit de Bruno Bonifacio (Prema Powerteam) i Simon Gachet (Arta ENgineering) al podi. Quart va ser el Fortec d’Aitiken i cinquè el Prema conduit pel noruec Dennis Olsen.

Avui la graella de sortida estava formada per les posicions en que els pilots van finalitzar ahir, pràcticament. De Vries conservava el primer lloc en l’inici de la cursa amb una sortida sense incidents. Però Bonfiacio al final de la primera volta patia una sortida de pista, perdent la segona posició en benefici de Gachet. En el mateix punt on el de Prema s’havia sortit, Larionov (Koiranen GP) havia d’abandonar en ser tocat per un altre pilot. Una volta després Leclerc (Fortec Motorsports), De Sadeleer (Tech 1 Racng) i Gonfiantini (TS Corse) es retiraven en un impacte al primer revolt.

A la volta 6 de cursa, al cap de 10 minuts de l’inici, Bonifacio aconseguia altre cop el segon lloc avançant a Gachet en el mateix punt on havia perdut la posició anteriorment.

Les posicions del top 10 no han canviat, el líder de Koiranen GP s’ha escapat encara més i s’ha endut la victòria, tancant un cap de setmana perfecte i liderant amb mà de ferro el campionat.

Top 10: De Vries, Bonifacio, Gachet, Aitiken, Villemi, Morris, Tang, Olsen, Russel, Hubert.