Sam Bird s’ha emportat avui la primera pole position del circuit urbà de Paris, que avui acull la seva primera edició en aquest campionat. Lucas di Grassi partirà des de la segona posició mentre que Jean-Eric Vergne sembla tornar a mostrar les seves credencials marcant el tercer millor temps.


Els monoplaces s’han enfrontat a una difícil classificació, marcada per les baixes temperatures de la capital francesa, que han provocat diferents problemes d’escalfament als pilots a l’hora de marcar el millor registre en la primera temptativa.

El primer grup que ha saltat a pista ha patit la primera incidència del dia. Després d’haver marcat una bona volta Loic Duval i Sébastien Buemi, Nick Heidfeld xocava contra Mick Conway i provocava la primera bandera vermella de la sessió. Això deixava a Stéphane Sarrazin en primera posició, gràcies a que la resta de participants ja no podien tornar a saltar a la pista.

En el següent grup Jean-Eric Vergne no va tenir excessives dificultats per marcar el millor registre, una mica a l’estil de Lucas di Grassi que també va passar a la super pole amb relativa facilitat. En l’últim grup que saltava a la pista tan sols destacava una mica l’actuació de Nicolas Prost, que es colava a la ronda final en què es jugarien la pole els cinc pilots més ràpids de cada grup.

En aquesta sessió, Sam Bird marcava el millor registre i sortirà des de la pole gràcies al 1:01.616 que el feia brillar a París. El brasiler Lucas di Grassi es quedava a tres dècimes del crono del britànic, mentre que Vergne es quedava en el tercer lloc, just davant de Stéphane Sarrazin i Nico Prost, que completen el Top 5 de la graella de sortida del ePrix de París, que se celebrarà aquest migdia.