Dorian Boccolacci ha guanyat la seva primera cursa a la Fórmula Renault 2.0 NEC en la primera ronda del campionat disputada a Monza, Itàlia. El francès s’ha imposat al rus Troitskiy i el britànic Lando Norris.

Jehan Daruvala sortia des de la pole position i aconseguia mantenir els atacs de Norris qui perdia la segona posició amb Boccolacci. El francès intentaria superar-lo, mentre Norris era atacat per Troitskiy i Deforuny.

El rus assolia superar Norris a Ascari, però el de Josef Kaufmann Racing el tornaria a superar als inicis de la segona volta. En el mateix punt, Dorian Boccolacci (Tech 1 Racing) superava Jehan Daruvala (Josef Kaufmann Racing) per al liderat de la cursa que ja no perdria fins la bandera de quadres.

Max Defourny (R-ace GP) perdia el ritme del grup davanter i abandonava la cursa, també l’abandonava Nerses Isaakyan (AVF) qui impactava contra Julien Falchero (R-ace GP) al primer revolt.

Entre tant, la pluja apareixia al circuit però no amb força fet que permetia als pilots continuar les seves intenses lluites avui.

El pole sitter, Daruvala seguia perdent posicions amb Troitskiy i Norris per acabar en un decebedor quart lloc. El seu company d’equip Robert Shwartzman acabava cinquè després de remuntar des de la zona mitja de la graella.

Els Tech 1 Racing de Gabriel Aubry i Sacha Fenestraz acabaven en sisena i setena posició, mentre que completant el top10 es situaven  Vasily Romanov, Alex Gil i Hugo de Sadeleer.